Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
230 online felhasználó

Műköröm cikkek - Divat és trendek

A műkörmöm története
Főcikk
Meg kell mondjam notórius körömrágó vagyok! Egyszerűen nem tudok leszokni róla! Egyszer elhívtak műköröm modellnek. Nagyon érdekes volt és tetszett.

Elkészült az első műkörmöm, ami szép volt, de akkora nagy, hogy nem tudtam hogyan kell vele bánni, ezért csak rövid ideig volt fent. Rosszkor mentem modellnek, hát így jártam!
Mivel én magam is a nagy napra készülök, felmerült bennem a kérdés: "Milyen is a tökéletes esküvői műköröm?".

Sokat böngésztem, keresgéltem a minták a közt, aztán úgy gondoltam, miért is ne írhatnék egy cikket erről?

Hiszen ezzel talán segítek a velem egy cipőben járókon.
Sokan a maguk módján szeretik kifejezni személyiségüket és egyéniségüket, stílusukat. Vannak, akik ezt már- már a művészien megalkotott haj és köröm hozzáadásával érik el. A "Nail art" az egyik formája az ilyen típusú trendeknek, és sok fajtája létezik.
Világszerte ismerik azt a helyzetet a hölgyek amikor rápillantanak a kezeikre, hogy nem azt látják amit szeretnének.

Mit is? Szép nőies, rendezett, ápolt kezeket és körmöket. Ismerős amikor munkahelyünkön tollat ragadunk, az üzletben fizetünk , vagy csak hivatalos helyen előkapjuk a kezeinket, olykor-olykor inkább takargatnánk.
Valahányszor műkörmösnél járunk, az első kérdés amit feltesz a szakember, hogy "- Milyen körmöt szeretnél? "

Ilyenkor jön a tanácstalanság és a bőség zavara amikor elénk teszik a szebbnél szebben kifestett és kidíszített körmöcskéket és azokról készült fotókat.
Mivel körmünk is a divat része lett, ezért szezonról szezonra változnak a körömtrendek is.
Ma már egyre népszerűbb a természetes köröm, de valljuk be, igazán látványos és extrém díszítéseket, inkább a porcelán vagy zselés műkörmön lehet alkalmazni. Bár még mindig nem ment ki a divatból a hosszú, hegyes műköröm, mégis egyre többen döntenek ebből a rövidebb mellett, és újra trendi lett a lekerekített fazon is.
Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a nők körében a gél vagy zselé lakkozás.

A gél lakk vitathatatlan előnye, hogy sokkal tovább tart, mint a hagyományos körömlakk, lereszelhető vagy a leáztatható, ezekhez viszont szükségünk van a műkörmösünk segítségére.
Nagyon sok vendég számára megfelelő, bizonyos körmök esetében szinte megváltással ér fel a zselélakk használata.
A reszelők az egyik legfontosabb eszközök a körömápolásban. Megfelelő használatukkal adhatjuk meg a köröm végső formáját, ezért nem elhanyagolható, hogy mikor, milyen reszelőt használunk.

A reszeléskor mindig ellenőrizzük a körmök felületét, elkerülve a bereszelést, vagy elreszelést. A körmök korrekt reszelése és formázása nagyon fontos.
Érezted már úgy, hogy minden porcikád remeg a fáradtságtól? Hogy a két utcával lentebb lakó vendégedhez lemenni is egy végtelen utazásnak tűnik? Rád férne már egy kis lazítás valamelyik azúrkék tengerparton? Akkor ezt a cikket Neked ajánlom kedves Olvasó!
Lássuk, hogyan készíthetjük el ezt a divatos körömformát.
Sosem volt olyan fontos az esküvői körömművészet, mint mostanság, a nyár és az esküvői évszak beköszöntével ideje szót ejtenünk a lassan aktuálissá váló esküvői körömdivatról.
Voltál már olyan helyzetben, hogy hosszasan álltál a polc előtt vagy sokáig nézegetted a webáruház építő zselé kínálatát, azon tanakodva, hogy melyiket is válaszd a sok közül? Az elkövetkező néhány sorban minden olyan információt megkapsz, melynek birtokában könnyen dönthetsz.
Sokan bosszankodunk letört, repedezett, hullámos körmeink miatt. Egy köröm szaküzletben azonban szinte minden problémára találunk megoldást. Nézzük mi micsoda a körömápolásban, íme a kisszótárunk:
A tökéletesen ápolt körömnél nincs csábítóbb!
A téli hideg után minden testrészünknek szüksége van a feltöltődésre, így van ezzel a körömbőrünk is, amely a zord hideg hatására kirepedezett, száraz és vitaminhiányos!
A II. Diamond Nails műköröm kép verseny véget ért. Az első versenyhez hasonlóan ezt is hatalmas érdeklődés övezte. A verseny végeredménye a következőképpen alakult.
Nem jutottál el körmöshöz időben és beszakadt a körmöd? Úgy döntöttél egy időre megválsz műkörmeidtől? Idejét sem tudod már mikor láttad utoljára saját körmeidet? Mielőtt kezedbe vennéd a „gyilkos” eszközöket, olvasd el tanácsaimat!
Ma már mindenki számára ismerősen hangzik a szó: műköröm. A nők majdnem fele visel valamilyen formájú és színű műkörmöt. A folyamatosan változó trendek és a nap mint nap felbukkanó újdonságok miatt mindenki megtalálhatja a maga igényeinek és stílusának megfelelőt. Talán ez az oka annak, hogy a műkörmös szakma is egyre népszerűbb lesz.
A piackutatás olyan információk gyűjtését, szervezett és módszeres vizsgálatát, elemzését jelenti, mely a vállalkozásról, annak környezetéről, valamint a piaci jelenségekről és lehetőségekről szólnak.
A tervezés során a piac pontos ismerete elengedhetetlen.

Az összegyűjtött adatokból és elemzésükből következtetni lehet arra, milyen stratégiát lehet alkalmazni a célok eléréséhez.
A II. Diamond Nails képverseny versenyzőinek képei szoros küzdelemben állnak az 1-3. helyezés elérésben.
Jó pár kép szavazása már lezárult, de vannak még olyan szebbnél szebb díszítések ,műköröm minták melyek beleszólhatnak a verseny végső eredményébe is.

Akár a Te szavazatod is eldöntheti, hogy melyik lesz az a versenyző aki elviheti a fődíjat.
Kedves Diamond Nails rajongók! Aktuális Kép versenyünk hamarosan végéhez közeledik. Jelen állás szerint a versenyzők sorrendje:
A műkörmös szakmában hihetetlenül gyorsan változnak a trendek, elképesztő ütemben fejlődik a szakma. Ahhoz, hogy tartani tudd a lépést, állandó továbbképzésekre van szükséged.
A nyár beköszöntével lejár a zárt cipők ideje, újra elővesszük a szandálokat és papucsokat. Ám a legszebb topánka is csak akkor mutat igazán, ha a lábad gondosan ápolt. Íme, hat lépés, amelyek segítségével otthon is profi munkát végezhetsz.
A műköröm trendek világában napról napra közkedveltebbé válnak az akril festékkel készült díszítések. Népszerűségének oka abban rejlik, hogy az akril festékkel olyan díszítések készíthetők el, melyeket sem zselével, sem porcelánnal, sem pedig körömlakkal nem lehet elkészíteni.
A kezünk, az egyik olyan testrészünk melyet nem tudunk elrejteni a fürkésző tekintetek elől, hiszen mindig szem előtt van, így természetes, hogy odafigyelünk bőrünk, s körmeink ápoltságára. A megnövekedett érdeklődés egyre több új műkörmöst lát el munkával, melynek eredményeként a körmös szalonok szinte gombamód szaporodnak mindenütt.
A XXI. századi embernek természettől elidegenedett életmódja, az egészségtelen táplálkozási szokások, a szennyezett környezet egyre fenyegetőbb betegségek lehetőségét rejti magában.

Ennek következményeként többet kell törődni az egészség megőrzésével, illetve helyreállításával.
Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek napja. Ilyenkor minden szerelmes, azon gondolkozik, mivel is tudná meglepni a párját. Egy szívhez szóló sorokkal teleírt képeslappal, bonbonnal, plüssmackóval vagy virággal…De mi lenne, ha idén valami hasznosat ajándékoznál? Ha a párod hobbija vagy hivatása a kézápolás és műkörömépítés, akkor itt van néhány tipp, csak Neked!
Különösen fontos téli hideg napokon a kéz és láb védelme. Manapság a legjobban kedvelt és ismert kezelési mód a paraffinos kezelés.
A paraffinos ápolás különböző hatóanyagú krémekkel kombinált, mélyhidratáló kezelés, amely nemcsak a bőrre van jó hatással, hanem a körmöket is átpuhítja. A kezelés hatására a bőr és a köröm felülete ápolttá, bársonyossá válik.
Újabb képversenyt indítottunk! Tettünk néhány változtatást, amellyel reményeink szerint igazságosabbá, s ezáltal vonzóbbá tettük Számodra a versenyt!
Vásárolni sokféleképpen lehet. Vásárolhatsz listával érkezve, az „alapvető” szükségletekre szorítkozva vagy emocionális döntést hozva, amikor azt veszed meg ami abban a pillanatban megtetszik, ami épp hatással van Rád.
Az előző részben a megfelelő márka kiválasztása mellett, a zselé alapanyagokról esett szó. Ebben a részben megtudhatjátok, hogy honnan indult a műköröm építés, és a sok műkörmös szakember által kedvelt porcelán anyag megjelenése.
Ebben a cikkben az egyik alapanyagfajtáról lesz szó, mely sokak számára kedvelt típus.Ha már minőségi szolgáltatásról beszélünk, ebbe bizony nem utolsó sorban beletartozik az is, hogy milyen márkájú anyaggal dolgozunk.
Hamarosan újra ajtónkon kopogtat az év legszebb ünnepe, a karácsony. Erre az alkalomra mindenki hetekkel előre készül: ajándékokat vásárolunk, összeállítjuk az ünnepi menüt és persze magunkat is felkészítjük lelkileg az ünnepi hangulat befogadására. A legtöbb nő karácsony előtt, illetve január elején újítja meg külsejét.
Ahogy teltek-múltak a hetek, egyre színesebb lett ez a megmérettetés. Szó szerint és átvitt értelemben is. Elegáns franciák, ötletesek díszítések, tökéletes formák, lélegzetelállító porcelán virágok sokasága lepte el a versenyt. Kíváncsian várjuk a végeredményt! Várjuk továbbra is a szavazatokat is!
Kedves Diamond Nails rajongók!

A Kép Versenyre a nevezés már befejeződött, de a képek feltöltése folyamatos, így a verseny végéig a helyezések még változhatnak.
Kedves Diamond Nails rajongók!

A jelen pillanatban Műköröm díszítés kategóriában

A Diamond Nails műköröm alapanyagokat gyártó-és forgalmazó cég november elején meghirdetett egy fotópályázatot. A versenyben annyi kikötés volt, hogy a műköröm, ami a fényképen szerepel Diamond Nails alapanyaggal készüljön. Bárki jelentkezhetett a versenyre, csak le kellett fotóznia műkörmeit és ezzel esélyt adni magának és műkörmösének a nyeremények megszerzésére. A szóban forgó díjak igen értékesek, s ez több száz nőt ösztönzött arra, hogy megmutassa körmeit a tisztelt publikumnak.
Kedves Diamond Nails rajongók!

A Kép Versenyükben az elmúlt egy héten jelentős változások történtek.
A mai napon Műköröm díszítés kategóriában

Kedves Diamond Nails rajongók!

A Kép Versenyükről készült múlt heti beszámoló óta jelentős változások történtek.
A mai napon Műköröm díszítés kategóriában

Kedves Diamond Nails rajongók! Köszönjük szépen a Kép Versenyünkre eddig érkezett fotókat és a lájkolásokat! Reméljük sok szép Diamond Nails alapanyaggal készült műkörömmel neveztek még!
A műkörmös szakma nagyon sokrétű. Aki beleszeret, elsősorban talán ezt a tulajdonságát kedveli meg. Amellett, hogy rendkívüli precizitást, türelmet, felkészültséget és gyakorlottságot igényel, teret ad kreativitásod kiélésére.
Bolondulsz a műkörmökért? Szívesen megmutatnád körmeidet másoknak is? Eljött a Te időd! Ilyen könnyen még biztosan nem kerestél ennyi pénzt! Nem kell mást tenned, csak kényelembe helyezni Magad műkörmösöd székében és az elkészült alkotásról fényképet készíteni.
Gratulálok! Elvégezted a tanfolyamot és ezzel egy OKJ-s bizonyítvány birtokosa lettél! Mostantól hivatalosan is műkörmös vagy!
A különböző weboldalakra, közösségi oldalakra feltöltött fotók nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy megmutasd tudásodat és tehetségedet a világnak. Könnyebben szerezhetsz új vendégeket, hiszen ily módon egy referenciát nyújtasz át Nekik. Tudni fogják, hogy mire számítsanak.
Vendéged műkörmével gondok léptek fel? Úgy érzed valamit rosszul csináltál, de nem tudod hogy mit? Cikkemben Neked próbálok segítséget nyújtani! A következő sorokban a leggyakoribb műköröm készítési hibákról olvashatsz.
Az ügyes műkörmös ma már szinte bármit bele tud építeni zselés műkörömbe. A vendégnek lehet akármilyen meglepő kívánsága, biztos vagyok benne, hogy az teljesül a műkörmös székben. Habár az építő zselékből és a színes zselékből is alkothatók csodaszép körmök, a legtöbben már nem elégednek meg ennyivel.
A csillámpor és ezzel együtt minden, ami csillog újra a fénykorát éli. Ahová nézünk, mindenhol csillámport látunk, arcon, testen, hajban, ruházaton és persze a körmökön is. A csillám nem csak a fiatal, divatot követő vendégek részére ajánlott. Minden korosztály él a csillámpor adta lehetőséggel, hiszen a csábításnak nagyon nehéz ellenállni. Olyan sok különböző formában és színben kapható, hogy a különböző ízlésvilággal rendelkező felhasználók mindegyike megtalálja a maga számára a megfelelőt.
Modern, átlátható, csajos külsőt kapott az új körömdíszítő klub! Több, mint 10.000 feltöltött fotón nézheted meg a legújabb és legtrendibb körmöket! Csekkold le milyen körmöket szeretnél kérni legközelebb a körmösöd székében ülve! Az új oldalon több kategóriába vannak besorolva a fotók, s így könnyebben, célirányosabban nézelődhetsz:
A divat és vele együtt a körömdivat is folytonosan változik. Mire hozzászokunk egy divatos formához, színvilághoz, már barátkozhatunk a következővel. Bármennyire különösen hangzik, de a külsőnket meghatározó jegyek közül a köröm az, ami a legváltozatosabban és a legegyedibben öltöztet, divatossá tesz úgy, hogy közben mindenki belecsempészheti saját egyéniségét.
A divat világában minden évben megválasztanak pár színt az év vezetőinek, melyet azután a ruhaipar, a designerek, vagy éppen a sminkes, vagy körmös szakma egyfajta iránymutatásnak tekint. Ennek ellenére minden gyártó és forgalmazó életre hívhat új árnyalatokat egy-egy szín tónusaiban és hatásaiban, azonban az adott tendenciát mindenki szem előtt tartja, még a fogyasztó is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub