Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
169 online felhasználó

2011 őszi körömtrendek

Mivel körmünk is a divat része lett, ezért szezonról szezonra változnak a körömtrendek is.
Ma már egyre népszerűbb a természetes köröm, de valljuk be, igazán látványos és extrém díszítéseket, inkább a porcelán vagy zselés műkörmön lehet alkalmazni. Bár még mindig nem ment ki a divatból a hosszú, hegyes műköröm, mégis egyre többen döntenek ebből a rövidebb mellett, és újra trendi lett a lekerekített fazon is.


A hosszabb műkörmökbe előszeretettel tesznek háromdimenziós, vagyis domború díszeket, virágokat és strasszokat is. A csipke most minden téren a reneszánszát éli, így rendkívül népszerű. A háló beépítése nem egyszerű a porcelánba vagy a zselébe, mégis különleges és feldobja körmünket.

Őszi köröm trendek


Ha inkább visszafogott vagy, akkor a franciamanikűrt ajánlom, ami sosem megy ki a divatból! Nyáron nagy kedvenc volt a neon pink, neon sárga, babarózsaszín, vagyis az élénk színeké volt a főszerep.

Az ősz közeledtével viszont előtérbe kerülnek a sötétebb, mélyebb színek. Ilyenkor a legkeresettebb színek a bordó, barna, arany, ilyenkor még a fekete is jobban előtérbe kerül. Merészebb színek, közé tartozik a páva zöld, a királykék, melyek egyszerű díszítéssel is gyönyörűen mutatnak. A színek kavalkádjában elmaradhatatlan a tűzpiros, mely még a nagyon rövid körmöket is feldobja.

Közeledik a hűvösebb idő, de ez nem jelenti azt, hogy körmeinken is kötelező hideg színeket használnunk, sőt! A sötétlila, padlizsánlila kifejezetten meleg színek, bátran kipróbálhatjuk őket is.

A legfontosabb az, hogy passzoljon egyéniségedhez és elégedett légy, ha ránézel körmeidre.

Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub