Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
158 online felhasználó

A tudás hatalom

Gratulálok! Elvégezted a tanfolyamot és ezzel egy OKJ-s bizonyítvány birtokosa lettél! Mostantól hivatalosan is műkörmös vagy!

Főcikk Azonban itt nem ér véget a tanulás! Ellenkezőleg, csak most kezdődik! Ahhoz hogy vendégeidet ne csak megszerezni, hanem megtartani is tudd, folyamatosan fejlődnöd kell. Minden egyes alkalommal, amikor beülsz a műkörmös székedbe, hogy neki láss az alkotásnak bizonyítanod kell a vendégednek, hogy megérdemled a bizalmát, mellyel a sok száz műkörmös közül téged tisztelt meg!

Hogyan fejlődhetsz?

Ismerned kell a legfrissebb trendeket, hogy ha a vendéged valami újat szeretne, akkor tudd neki ajánlani azokat. Tájékozódj szaklapokból és használd ki az internet adta lehetőségeket! A specifikus oldalon már nem csak fotókat találsz, hanem step by step fotó sorozatokat és videókat is! Érdemes technikai továbbképzéseken is részt venni, melyeken az új formák kialakításának módját, az új díszítési technikákat sajátíthatod el! Járj el műkörmös találkozókra, ahol a többi műkörmössel megoszthatjátok egymással tudásotokat! Légy mindig naprakész és ne félj új dolgokat kipróbálni! Képezd magad folyamtosan, hiszen ez elengedhetetlen, ahhoz hogy profi műkörmös váljon belőled!

Sok sikert kívánok!

DN-Vera
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub