Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
241 online felhasználó

Új fogalom: EAF ( Ecsetes Akril Festék műköröm minták készítéséhez)

A műköröm trendek világában napról napra közkedveltebbé válnak az akril festékkel készült díszítések. Népszerűségének oka abban rejlik, hogy az akril festékkel olyan díszítések készíthetők el, melyeket sem zselével, sem porcelánnal, sem pedig körömlakkal nem lehet elkészíteni.

Ecsetes akril festék műköröm minták készítéséhez Aki eleget gyakorol és van egy kis kézügyessége, az hamar életre szóló barátságot köt ezzel az anyaggal. Mivel egy víz bázisú festékről beszélünk, ezzel a minták olyan apró részletekig kidolgozhatóak, hogy azt már nyugodtan nevezhetjük miniatűr ALKOTÁSnak! Akril festékkel könnyen kivitelezhető az egymozdulat technika, de „festményünk” kidolgozásánál az árnyékolás és a kontúrtechnikákkal való játszással tehetjük térhatásúvá a műkörmökön viselt apró csodákat. Ez talán a műköröm díszítés legszabadabb módja. Önmagában is gyönyörű minták készíthetők akril festékkel, de kombinálhatjuk akár más díszítési módokkal, technikákkal és eszközökkel, például strasszkövekkel, az eredmény igen látványos és egyedi lehet!

ÚJDONSÁG!

Már kapható az akril festékek díszítő ecsettel ellátott változata, az Ecsetes akril festék műköröm minták készítéséhez , melynek vékony, rugalmas ecsetével könnyen készíthetjük el a tervezett mintát. Az Ecsetes akril festék csak megjelenésében különbözik a nagyobb kiszerelésben kapható testvérétől, tulajdonságaiban azonban nem változott: a nagy mennyiségű vizes műanyag diszperzió, ami az akrilfestékekben van, száradás közben nem csak a vizet párologtatja el magából, hanem erős keresztkötéseket teremt a molekulák között. Az akrilfesték általában teljesen fedő, gyorsan száradó, vízbázisú dekorációs célra használható festék. A szivárvány minden színében kapható, de néhány alapszínnel már igazán sokféle mintát készíthetünk!
Próbáld ki Te is!

DN-Vera
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub