Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
168 online felhasználó

Az ördög a részletekben rejlik

A különböző weboldalakra, közösségi oldalakra feltöltött fotók nagyszerű lehetőséget nyújtanak arra, hogy megmutasd tudásodat és tehetségedet a világnak. Könnyebben szerezhetsz új vendégeket, hiszen ily módon egy referenciát nyújtasz át Nekik. Tudni fogják, hogy mire számítsanak.

Ez egy egyedülálló marketing eszköz, melyet érdemes kihasználni. Azonban nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy csak úgy lekattintják az elkészült körmöt egy kéznél lévő kamerás telefonnal, nem is figyelve a részletekre. A lényeg, hogy megvan, el van mentve. Ez nem jó megoldás, hiszen a fotó minőségétől függ, hogy az elkészült aprólékos mintából mi fog látszani. Az nem elég, ha mi tudjuk, hogy ott még ilyen vagy olyan minta, csillám, strassz van..Törekednünk kell arra, hogy a lehető legszebben adjuk vissza azt a forma- és mintavilágot, amit sikerült megjelenítenünk azon a pici felületen. Ezért fontos, hogy megfelelően megvilágított helyen, attraktív módon, fényképezőgéppel örökítsük meg “művünket”. Így ideális lesz a fotó felbontása is, s minden apró részlet láthatóvá válik.

Ne elégedj meg kevesebbel, csak a tökéletessel! Töltsd fel fotóidat a Körömdíszítő Klub weboldalra, gyűjtsd a szavazatokat és szerezz új vendégeket!

DN-Vera
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub