Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
248 online felhasználó

Be my Valentine!

Közeleg a Valentin-nap, a szerelmesek napja. Ilyenkor minden szerelmes, azon gondolkozik, mivel is tudná meglepni a párját. Egy szívhez szóló sorokkal teleírt képeslappal, bonbonnal, plüssmackóval vagy virággal…De mi lenne, ha idén valami hasznosat ajándékoznál? Ha a párod hobbija vagy hivatása a kézápolás és műkörömépítés, akkor itt van néhány tipp, csak Neked!

Valentin nap Ha csak egy apróságot szeretnél vásárolni, lepd meg őt egy gyönyörű ékszerecsettel és fűzd hozzá szerelmesen, hogy szeretnéd, ha minden alkalommal, amikor ezzel dolgozik, Te járnál a fejében!

Tipp: Diamond Nails Rózsaszín zselés 4-es ecset strasszkövekkel 1790,- Ft

Ha valami nagyobb dologgal szeretnéd meglepni, akkor vásárolj egy paraffingépet, ha még nem rendelkezik ilyennel, biztosan nagyon fog neki örülni, hiszen így bővítheti szolgáltatásai körét. Átadáskor mond neki azt, hogy minden alkalommal, amikor Rád néz, egyszerűen elolvadsz tőle, úgy ahogy a paraffin a paraffingépben!

Tipp: Diamond Nails Paraffingép lila 14500,- Ft

Ha kissé tanácstalan vagy, de szeretnél valami hasznosat, aminek biztosan örülne, vásárolj ajándékutalványt, így a konkrét választást a megajándékozottra bízhatod, de mégis Te találtad ki, hogy mely területről válasszon. Ezzel biztosan nem lősz mellé!

Tipp: Diamond Nails Ajándék kártya 5000,- Ft/ 10000,- Ft/ 20000,- Ft

Bármit is adsz kedvesednek ezen a napon, biztosan nagyon hálás lesz, hogy eszedbe jutott! :)
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub