Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
148 online felhasználó

Büszkén viseled műkörmeidet?

Bolondulsz a műkörmökért? Szívesen megmutatnád körmeidet másoknak is? Eljött a Te időd! Ilyen könnyen még biztosan nem kerestél ennyi pénzt! Nem kell mást tenned, csak kényelembe helyezni Magad műkörmösöd székében és az elkészült alkotásról fényképet készíteni.

A versenyen való részvétel feltétele, hogy műkörmöd a kiváló Diamond Nails alapanyagokból készüljön. Két kategóriában is megmérettetheted körmeidet: Francia és Díszített kategóriákban.

Ha úgy gondolod ezt Neked találták ki, készíts legfeljebb 3db fényképet a körmeidről, írd be adataidat a jelentkezési űrlapba és töltsd fel hozzá a fotókat.

Gyere és Jelentkezz a Versenyre


A nyerteseket a „közönség” választja ki, hiszen az kapja a nyereményeket, akire a legtöbb „Tetszik” gombot nyomták a Facebookon.

És hogy pontosan miért folyik a küzdelem?

A legtöbb szavazatot kapott műköröm tulajdonosa 50000 Ft-tal, a második legnépszerűbb műköröm viselője 30000 Ft-tal, a harmadik szerencsés nyertes pedig 10000 Ft-tal lesz gazdagabb.

A remekművek készítői pedig a következő nyereményekben részesülnek: a fődíj egy óriási gurulós rendkívül jól variálható, praktikus műkörmös táska, a második díj egy 36 wattos időkapcsolóval és ventillátorral ellátott UV lámpa, a harmadik pedig egy 10000 Ft értékű Diamond Nails vásárlási utalvány, amely a webáruházban beváltható.

Mire vársz még?
Töltsd fel fotóidat és kérd meg ismerőseidet, hogy szavazzanak Rád és vágd zsebre Te a készpénz nyereményt!
Gyere és Jelentkezz a Versenyre most >

DN-Vera

Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub