Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
151 online felhasználó

Csiribí-csiribá

A csillámpor és ezzel együtt minden, ami csillog újra a fénykorát éli. Ahová nézünk, mindenhol csillámport látunk, arcon, testen, hajban, ruházaton és persze a körmökön is. A csillám nem csak a fiatal, divatot követő vendégek részére ajánlott. Minden korosztály él a csillámpor adta lehetőséggel, hiszen a csábításnak nagyon nehéz ellenállni. Olyan sok különböző formában és színben kapható, hogy a különböző ízlésvilággal rendelkező felhasználók mindegyike megtalálja a maga számára a megfelelőt.

A piacon nemcsak csillámporokat találunk, hanem csillámporos körömlakkokat, porcelánporokat, zseléket. Ezeket mi is elkészíthetjük. Nincs szükség másra csak az alapanyagra, csillámporra és egy kis kreativitásra.

Csillámos zselé kikeverése

A csillámpor egy újabb lehetőség művészi hajlamaink kibontakoztatására és kiélésére. Az általános keverési arány 2:1-hez. Vagyis két rész zseléhez egy rész csillámpor javasolt. Ha ennél több csillámport teszel a keverékhez, akkor problémáid adódhatnak a kötéssel és a tartóssággal. Az anyagokat óvatosan keverd össze keverőspatulával. Fesd fel margarétára, hogy vendégeidnek meg tudd mutatni csillámos színválasztékodat! Figyelem! Szerencsésebb választás ebben az esetben az átlátszó margaréta, hiszen a natúr margaréta kicsit csal. Előfordul, hogy a kiválasztott szín nem lesz olyan élénk színű teljes körömfelületen, mivel a természetes körömnek nincs olyan erőteljes alapszíne, mint a natúr margarétának, ehhez inkább a fehér francia végre tett csillámos zselé színe fog hasonlítani.

Tipp:
Clear Gel
Diamond Nails Clear gel 30 g 4790 Ft


Keverőspatula
Keverőspatula 990 Ft

Elő a keverőspatulával, és egy kis boszorkányság és ezreket spórolhatsz!

Csillámos körömvég készítése

Egy másik módja a csillámos körömvégnek, ha „belemártod” a csillámporba a zselés körmöket. A szokásos módon előkészíted a körmöt, és a francia véget is, de mielőtt megkötteted a lámpába, belemártod a csillámporba a köröm véget. Erre rátapad annyi csillámpor amennyi csak ráfér, a felesleget egy kis kocogtatással lerázod. A csillámporos véget beletesszük a lámpába és megköttetjük, majd befedjük még egy vékony réteg zselével. Érdemes lágyabb zselét használni, ami jobban beleolvad a csillámpor részeibe. Az alsó réteget a csillámpor alatt is vékonyan alakítsuk ki, hogy ne legyen vastag a csillámporos francia vég.

Óvatos összereszeléssel, és fényzselé bevonásával, ragyogó csillámos hatást érhetünk el.

Tipp: Diamond Nails Ultra Finish gel 15ml 2990 Ft

Ragyogj Te is gyémántként az éjszakában!

DN-Vera
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub