Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
178 online felhasználó

Elszabadult indulatok…

A Diamond Nails műköröm alapanyagokat gyártó-és forgalmazó cég november elején meghirdetett egy fotópályázatot. A versenyben annyi kikötés volt, hogy a műköröm, ami a fényképen szerepel Diamond Nails alapanyaggal készüljön. Bárki jelentkezhetett a versenyre, csak le kellett fotóznia műkörmeit és ezzel esélyt adni magának és műkörmösének a nyeremények megszerzésére. A szóban forgó díjak igen értékesek, s ez több száz nőt ösztönzött arra, hogy megmutassa körmeit a tisztelt publikumnak.

Ebben a versenyben mindenki jól jár: a Diamond Nails ezúton népszerűsíti termékeit, a műkörmöt viselők pénznyereményekkel gazdagodhatnak, a tanult körmösök még több vendéget szerezhetnek, a lelkes amatőrök pedig magabiztosabbá válhatnak a pozitív visszajelzések miatt és munkáikat többen megismerhetik. Ez volt az első ilyen verseny a cég történetében. Kicsit döcögősen indult el, hiszen első lépésben ellenőrizniük kellett, hogy a versenyen induló köröm, valóban Diamond Nails alapanyaggal készült-e. Azóta viszont minden nap folyamatosan feltöltésre kerülnek a beküldött fotók. A hamarabb feltöltött képekre történő szavazás hamarabb lezárul, ez azért fontos, mert mindenki ugyanannyi idő, 12 nap alatt gyűjtheti a szavazatokat.

Sajnos a verseny lényegét nem mindenkinek sikerült megértenie. Ha tetszik a kép, lájkolod, ha nem akkor viszont nem feltétlenül kell negatív megjegyzéséket tenni rá. Ha műkörmösként minősítjük le a másik műkörmös munkáját az pláne nem etikus!

Sajnos egyik-másik fotó alatt olyan szinten elszabadultak az indulatok, hogy a cég kénytelen volt kimoderálni a nyomdafestéket nem tűrő hozzászólásokat. Pedig attól, hogy rosszindulatú megnyilvánulásokat teszel mások fotójára, neked nem lesz több szavazatod. A verseny közönsége és egyben zsűrije a Diamond Nails facebook oldalának rajongói, így szakmai zsűri híján a látogatók szubjektív megítélésen múlik, hogy ki lesz az első. A televízióban jelenleg több csatornán is folyik olyan tehetségkutató műsor, ahol az nyer, akire a legtöbb szavazat érkezik hétről hétre. Ez a verseny is ezen sémára épül, azaz a legnépszerűbb győz. Van úgy, hogy a döntést igazságtalannak érzed, de a többség véleménye a döntő.

Mindenkinek tanulságos ez a verseny, hiszen a cég számára kiderült, hogy mit kell majd másképp csinálnia, ahhoz hogy a következő verseny gördülékenyebben sikerüljön, a körmösöknek pedig nyilvánvalóvá vált, hogy van még hova fejlődniük! Sok sikert mindenkinek!
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub