Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
145 online felhasználó

Az esküvői műkörömre készülve

Sosem volt olyan fontos az esküvői körömművészet, mint mostanság, a nyár és az esküvői évszak beköszöntével ideje szót ejtenünk a lassan aktuálissá váló esküvői körömdivatról.Készítette: Benefi Évi
Esküvői műköröm minták
A 2011.-es ruhatrendnek megfelelően idén is nagy szerepet kap, felváltva az aszimmetrikus szoknyák és a nagy tüll szoknyás romantikus ruhák, melyek derekát gyakran színes (ezüst, bronz, ill. pasztellszínű szalagok díszítenek. A ruhák színében a magyar hagyományoknak megfelelően, továbbra is maradnak a klasszikus fehér, a gyöngyház és a pezsgő színű ruhák, viszont, ami újdonságot jelenthet, az az idén beköszöntő halványrózsaszín árnyalat.

Míg az elmúlt évek esküvői körömdíszítését az egyszerűség jellemezte, addig manapság sokkal inkább előtérbe került a harmónia, a különlegesség és az egyediség!

A legtöbb nőt már nem elégíti ki egy egyszerű francia köröm a nagy napon, hiszen a kéz, amelynek az esküvőn kifogástalannak kell lennie, hordja az esküt megpecsételő gyűrűt, melyről a nagy napon számos fotó készül és amelyet még többen meg is csodálnak. Ahhoz, hogy a menyasszonynak tökéletes műkörmöket alkothassanak a szakma képviselői, bizonyos szabályokat szem előtt kell tartani. Hogy egy műkörmöt büszkén tudjunk viselni, olyannak kell lennie, mint amilyenek mi vagyunk, az egyéniségünket kell tükröznie, fontos tehát hogy a nagy művet alkotó műkörmös már kellően ismerjen minket.

A végleges köröm elkészülte előtt térjünk be hozzá egy előzetes egyeztetésre, ahol közösen megbeszélhetjük részletesen az elképzeléseinket, ha megtehetjük érdemes erre a találkozóra magunkkal vinnünk egy fotót a ruháról, egy kis kiegészítőt nyakláncot fülbevalót, kesztyűt, virágot, amihez tudjuk tervezni körmünk mintáját, stílusát. Visszatérő motívumként kérhetjük körmünkbe az esküvői ruha jellegzetes csipkéit vagy esküvői csokrunk színvilágát, így tudjuk elérni a tökéletes harmóniát!
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub