Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
171 online felhasználó

Öröm a köröm, ha egészséges - Körömápolás

Sokan bosszankodunk letört, repedezett, hullámos körmeink miatt. Egy köröm szaküzletben azonban szinte minden problémára találunk megoldást. Nézzük mi micsoda a körömápolásban, íme a kisszótárunk:

Ridge Filler - Barázdakitöltő alaplakk
Hatékonyan tölti ki a barázdákat, teljesen sima felületet képezve. Eltünteti a körömhibákat és elszíneződéseket. Használatával egyenletes, tartós lakkozást érhetünk el.

Nail Streghener - Körömerősítő
Gyenge, törékeny körmökre kifejlesztett nagyhatású körömerősítő alapozó lakk vitaminokkal. Rendszeres használatával a körmök erősebbek, egészségesebbek és ellenállóbbak lesznek.

Mega Shine- Magasfényű fedőlakk
UV szűrős, magasfényű, gyorsan száradó fedőlakk, mely megvédi a körmöt a sárgulástól, és tartósabb fedést biztosít.

UV Top Coat - UV fedőlakk
UV fényre kötő összetevőinek köszönhetően rendkívül kemény és fényes védőréteget képező fedőlakk, mely 2-3 perc alatt megköt az UV lámpában, így körömlakk gyorsszárítóként is használhatjuk. Műkörömre és természetes körömre egyaránt használható, megakadályozza a napfény illetve a szolárium okozta sárgulást. Körömlakklemosóval tudod eltávolítani!

Cuticle Remover –Körömbőr eltávolító
Körömbőr eltávolító folyadék, mellyel kíméletesen távolítható el az elhalt körömbőr. Körülbelül 2 perc behatási idő után bőrfeltoló segítségével a feloldott bőr lekaparható. Figyelj, hogy ne hagyd túl sokáig a bőrön!

Cuticle oil –Körömápoló olaj
A kiszáradt körömbőrt ápoló olaj a körömbőrön keresztül a növekedési sávban felszívódva táplálja a körmöket, akár a műköröm alatt is. Műkörmözésnél fontos funkciója van: mégpedig a vegyi anyagok semlegesítése, illetve nagyszerűen alkalmazható porcelán köröm felületi utókezeléshez is. Több illatban kapható, melyet a vendég még órákon át érezni fog! Tipp: Diamond Nails ananász, vanília, frézia, kókusz, mangó és mandula illatban kapható Cuticle Oil, Körömápoló olaj 750 Ft

Remélem segítettem eligazodni a körömápolási termékek dzsungelében! Neked van már kedvenced? Nekem bizony már több is! :)
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub