Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
196 online felhasználó

Öltöztesd fel vendégeid körmeit! - Körömbe építhető díszek

Az ügyes műkörmös ma már szinte bármit bele tud építeni zselés műkörömbe. A vendégnek lehet akármilyen meglepő kívánsága, biztos vagyok benne, hogy az teljesül a műkörmös székben. Habár az építő zselékből és a színes zselékből is alkothatók csodaszép körmök, a legtöbben már nem elégednek meg ennyivel.

A csillámpor és kistestvérei a mix csillámporok és a különböző formában kapható flitterek, hologramos lapocskák a franciavégen használt legnépszerűbb díszítő eszközök. Az egyszínű körmöket egyszerűen feldobhatjuk a ma már egyáltalán nem művinek ható, szépen kidolgozott matricákkal, vagy a virágformákban kapható gumi díszekkel.

Az aprólékos kidolgozást kedvelők elbíbelődhetnek a különböző füstfóliákkal, jégfóliákkal, vagy a kreatív hobbyból átvett szalvétatechnikával.

Így csináld: Miután megépítetted és megköttetted az alapréteget a zseléből, kenj fel egy vékony réteg clear zselét, majd a méretre vágott szalvéta legfelső vékony rétegét, majd óvatosan helyezd bele a zselébe, vigyázva, hogy a szalvéta n gyűrődjön meg. Ha úgy látod, hogy a zselé kellően átitatta, akkor lámpázd meg és folytasd az építést a szokásos módon.

Csatlakozz hozzánk a facebookon!


Ha vendéged különleges díszítésre vágyik, ajánld Neki a törtkagylót vagy a kagylócsíkot. A kagylócsík beépítése okozhat némi fejfájást, ha nem tudod a titkát. Semmiképp se törd össze! Vágd formára, ha a francia végbe szeretnéd építeni, akkor vágd ki a kagylólapból a körömvég formáját, s így építsd be, ha pedig egyéb díszítésre szeretnéd használni, akkor vágd ki a kívánt formát, például virág alakú díszítés esetén vágd ki a szirmokat és kontúrozd körbe.

Ha valami extrém dolgot szeretnél mutatni vendégednek, akkor építs be a zselébe madártollat, hálót vagy csipkét. Ha kemény, nehezen hajlítható hálót vásároltál, érdemes használat előtt beáztatni, így könnyebben kezelhetővé válik, jobban fekszik majd a köröm felületén.

A luxust kedvelő vendégeid körmébe építs swarovski kristályokat, a hatás nem fog elmaradni.

Az eszközök és anyagok adottak, a többi már csak a kreativitásodon múlik!

DN-Vera
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub