Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
152 online felhasználó

Körömdíszítés határtalanul

Valahányszor műkörmösnél járunk, az első kérdés amit feltesz a szakember, hogy "- Milyen körmöt szeretnél? "

Ilyenkor jön a tanácstalanság és a bőség zavara amikor elénk teszik a szebbnél szebben kifestett és kidíszített körmöcskéket és azokról készült fotókat.


Körömdíszítési fajták: A mai műköröm díszítés számos lehetőséget ad számunkra.
A legelső díszítési formák közül a lakkozás: ami lehetett egyszerű kis csíkcskák, a cseppentős virágok és az összemosott színek.

Divatba jöttek
a vékony ecsetes díszítő lakkok, amellyel aztán már akár művészi mukák is készülhettek.
A lakkozott minták mellett feltűntek a különböző matricák: virágos, figurás, állatkás, stb. Érdemes szót ejteni az örök zöld strassz kövekről amelyek már különböző színekben és formákban gyönyörködtetnek bennünket, s körmeink ékszereként szolgálnak.

Napjaink csodái közé tartoznak a strasszkövek királya a Swarovski csiszolt kristályok, melyek még csodálatosabban csillognak és gyönyörködtetnek.

Az igazán művészi alkotásokhoz
megfelelő alapanyag is szükségeltetik, amit ma már akril festékkel vagy aquarell festékkel is megalkotnak a köröm szépítészek. Léteznek különböző festési technikák, pl az úgynevezett egy lendület festés, amely 2 színű festékkel de egyetlen ecsetfonással készül.

Extra mintákból sosem elég.

Ha igazán feltűnő körmökre vágyunk érdemes körül néznünk a 3D minták világában is. Csodálatos minták készülnek porcelánból illetve ma már 3D zselékből is.

Egy műkörömépítés során számos díszítési forma kerülhet még szóba, melyeket akár a körömbe építve tartós, mutatós látványt nyújthatnak.

Léteznek csipkék, hálók, madártollak, kagyló őrlemények, csillámporok, flitterek, gumi díszecskék, és még sok-sok díszítési formából válogathatunk kedvünkre.
Ma már divatossá váltak a szalvéta beépítések illetve a különböző technikákkal, fortélyokkal készített dombor minták.

Nyugodtan jelenthetjük ki hogy a mai körömdíszítés határtalan, melyet csak a saját és műkörmösünk fantáziájában kialakított kép összeállításával meg is valósíthatunk.

DN Braunmüller Nikoletta
(kéz-lápápoló, műkörömépítő)
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub