Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
182 online felhasználó

Megfelelő márka kiválasztása 1. rész

Ebben a cikkben az egyik alapanyagfajtáról lesz szó, mely sokak számára kedvelt típus.Ha már minőségi szolgáltatásról beszélünk, ebbe bizony nem utolsó sorban beletartozik az is, hogy milyen márkájú anyaggal dolgozunk.

Vannak olyan körmösök, akik szeretnének a szakmával minél többet keresni, és persze anyag szempontjából minél olcsóbban kijönni, még akkor is, ha nem lehet vele a vendég számára huzamosabb ideig megfelelő, tartós körmöt készíteni. Örülünk annak, ha csak egyszer is eljön hozzánk a vendég, többé nem látjuk, de legalább egyszeri alkalommal fizetett nekünk? Persze senkinek sem ellensége a pénz, mindenkinek szüksége van rá. De ha jobban bele gondolunk, megéri ez nekünk?

Minden olyan körmös, aki törődik is a vendégeivel, minden bizonnyal azt válaszolná, hogy nem! Szeretnénk, ha visszajáró vendégeink lennének, olyanok, akiknek megfelel annyira a munkánk, hogy nem mennek el másik körmöshöz.

’Olcsó húsnak híg a leve’. – Szokták mondani, egy körmösnek figyelembe kell vennie, amikor leteszi a voksát egy márka mellett, kiválasztja, hogy milyen műköröm alapanyaggal fog dolgozni. Egy jó körmös általában kísérletezik mindaddig, amíg meg nem találja a számára és vendégei számára megfelelő minőségű anyagot. Olyan márkát keres, ahol nem csak a minőség jó, hanem ahol mindig talál új termékeket és ahol hatalmas az áruválaszték.

A Diamond Nails amerikai minőségű alapanyagokat forgalmaz, és többek között ezeket a szempontokat figyelembe véve igyekszik kielégíteni hűséges vásárlói igényeit. Világszerte használják műkörmösök a termékeiket. A szakmában elismert, és nagy eredményeket elért, komoly versenyeket megnyerő profik is a Diamond Nails–re szavaztak.

Ha már az erős körmökről beszélünk, nagyszerű termék a Diamond Nails-üvegszálas zselé, amely kapható természetes hatású rózsaszínben, és víztiszta változatban is: Builder pink fiberglass, Builder Clear fiberglass. Ezek a zselék annyiban különböznek a többi építő zselétől, hogy több ezer kis üvegszálat tartalmaznak. Az ezzel elkészített extrém hosszú körmök is dupla vagy akár tripla annyi ideig is tartósak maradnak, mint egy átlag köröm, nem törnek le, rugalmasak. A műköröm töltése az általában alkalmazott 2 hét helyett kitolható akár 4 vagy 6 hétre is. Természetesen azért esztétikai szempontokat figyelembe véve érdemes ajánlanunk vendégeinknek igény szerint a töltések között egy ’köröm frissítést’, összecsiszolást, újra fényezést.
Az üvegszálas zselék mellett még további két építő zseléből választhatunk: Builder Pink, mely egy szép, áttetsző rózsaszín, és a Builder Clear víztiszta zselé. Mindkét anyag nagyszerű alap, és fedő zselének is.

Egy műkörmöt meg lehet teljesen építeni egyfajta zseléből is, de aki a minőségi munka híve, az legalább kettő, de inkább három féle zselével dolgozik. Az egyik az üvegszálas, fedésnek egy Builder Pink vagy Clear, és használhat körömágy hosszabbító zselét is.

A Cover Pink zselének nagyon szép, hús színe van, mely gyönyörűen elfedi a kisebb körömhibákat, állagának köszönhetően pedig egyszerűen kialakítható a (sokak számára nehézséget okozó, hosszabb körmöknél pedig elengedhetetlen) szabad szél negatívja. Francia körömnél ez különösen lényeges, sokkal esztétikusabb, és a mosolyvonalat is könnyebb megépíteni. Újdonságként jelent meg (és sokak örömére szolgált) a három újféle szín a körömágy hosszabbító zselékben-mely egyedülálló a Diamond Nails-nél: kapható Peach, Light brown és Begie színekben. Fedésük nagyszerű, állaguk is tökéletes.

A francia körömnél nagyon fontos, hogy hófehér zselét használjunk. Kétféle zselé áll rendelkezésünkre: A White fiberglass (lágyabb), és a French white (sűrűbb) zselé. Mindkettő extrém fehér, egyik sem sárgul.

Akik szeretnek kísérletezgetni a színekkel, azoknak tetszeni fog a Diamond Nails lágy Clear zselé. Ezt az anyagot kifejezetten díszítéshez fejlesztették ki. Ebbe a zselébe bele lehet keverni különböző díszeket, anyagokat. Figyeljünk arra, hogy használat előtt, jól keverjük fel. Az újdonságok listája folytatódik a Diamond Nails színes zseléivel: az elmúlt 6 hónapban körülbelül 40 új szín jelent meg, ezekben van 3D-s zselé, finom gyöngyházasok, áttetsző csillámosak, pasztell és sötétebb színek is.

Ha nem csak a környezetedben, de a munkádban is precíz vagy, és a tökéletesre törekedsz, akkor ebben segítségedre lehet a Diamond Nails!
A következő részünkben a porcelán anyagról lesz szó. Megtudhatjátok, hogy honnan is ered ez az építési forma.

DN-Zsófi
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub