Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
150 online felhasználó

Megújult a Körömdiszítő Klub!

Modern, átlátható, csajos külsőt kapott az új körömdíszítő klub! Több, mint 10.000 feltöltött fotón nézheted meg a legújabb és legtrendibb körmöket! Csekkold le milyen körmöket szeretnél kérni legközelebb a körmösöd székében ülve! Az új oldalon több kategóriába vannak besorolva a fotók, s így könnyebben, célirányosabban nézelődhetsz:

Csatlakozz hozzánk a facebookon!
külön csoportba rendeződtek a zselés díszítések, az akril díszítések, a beépített díszítések, a francia műköröm díszítések, a hegyes műköröm díszítések, a porcelándíszítések, a lábköröm díszítések, a lakkos díszítések, a legjobb és a legérdekesebb díszítések is külön-külön kategóriát alkotnak. A különleges alkalmakra is külön csoportban találod a Téged érdeklő mintákat.

A kezdő műkörmösök most már akár step by step fotósorozatról és videókról sajátíthatják el a legújabb díszítési módokat, mintákat! Ha pedig úgy gondolod, megmutatnád másoknak, hogy mit tudsz, lehetőséged van képek felöltésére is, és szavazhatsz a mások által felöltött munkákra is.

Készíts saját oldalt és informáld a látogatókat magadról, vállalkozásodról, engedj betekintést a világodba és mutasd meg munkáidat fotókon keresztül!

Iratkozz fel a hírlevélre és értesülj elsőként a legújabb hírekről, trendekről, díszítő tanfolyamokról, akciókról! Olvasd el cikkeinket és fórumozz a többi körmössel!

Jelentkezz a hamarosan induló műköröm díszítő versenyre és vidd el Te az értékes díjakat!
 Jó böngészést!
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub