Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
183 online felhasználó

Műkörmök egy esküvőn

Mivel én magam is a nagy napra készülök, felmerült bennem a kérdés: "Milyen is a tökéletes esküvői műköröm?".

Sokat böngésztem, keresgéltem a minták a közt, aztán úgy gondoltam, miért is ne írhatnék egy cikket erről?

Hiszen ezzel talán segítek a velem egy cipőben járókon.


Nem egyszerű a választás, az már egyszer biztos. Az egyetlen kritérium, amely a legtöbb esküvőre készülő szettre ráillik, az alkalomra jellemző színvilág, azaz a fehér erős jelenléte világos, rózsaszínes árnyalatok mellet, legtöbbször ezüst és aranyszínű, csillogó díszítéssel, és a szinte elmaradhatatlan kövekkel. Persze nem ilyen egyszerű a dolog, nem lehet az esküvőre készült körmöket csak így beskatulyázni, hiszen azok nagyon széles skálán mozognak mind formájukat, mind méretüket, mind pedig díszítésüket tekintve, az egészen letisztult, egyszerűtől a bonyolult, extrémig.

A választás során, én igyekszem figyelembe venni maga az esküvő, a ruhám, és úgy összességében a saját magam stílusát, és a díszítettség mértékét ehhez igazítani. Például egy olyan esküvőre, ahol a díszlet, a menyasszonyi ruha és egyéb kiegészítők mind-mind az egyszerűség jegyében kerültek kiválasztásra, talán nem a legjobb döntés egy hatalmas 3D mintával elkészített, xxl-es méretű stiletto vagy edge forma, ahogyan egy erősen díszített, a maga nemében extrém esküvői környezetben viszont egy sima francia mini, elhanyagolható díszítéssel talán "kevésnek" tűnhet. Természetesen ezzel egyik végletet sem szeretném jobbnak vagy rosszabbnak titulálni, illetve lehetnek olyan kivételek, ahol ezek az ellentétek nagyon jól harmonizálnak.


Pillangós műkörömA másik fontos szempont, amit én próbálok szemelőtt tartani, a méret, a viselhetőség. Nem előnyös pont életünk nagy napján megpróbálkozni egy XL-es vagy akár nagyobb méret viselésével, amennyiben korábban még nem próbáltuk, esetleg tapasztaltuk már, hogy kisebb méretű körmökkel is "ügyetlenkedünk" olykor-olykor. Természetesen ezzel senkit sem szeretnék lebeszélni, gyönyörűek a nagy körmök, és könnyen meglehet, hogy olyan nő is nagyon magabiztosan "bánik velük" aki korábban még nem próbálta ezt a méretet. Csupán abból az okból intek mindenkit a hosszúság átgondolt megválasztására, mert nekem személyes félelmem, hogy a gyűrűk felhúzásának pillanatában, amikor a párom gyűrűjét "próbálom elemelni" a gyűrűpárnáról, tálcáról, vagy bármi egyébről, akkor szemben találom magam azzal a kellemetlen szituációval, mely általában a boltokban zajlik le, amikor a visszajárót próbálom felszedni a pultról. Emellett a 3D díszítések népszerűségét figyelembe véve úgy érzem nem árt, ha kitérek a díszítés méretére is pár szó erejéig, ugyanis volt már szerencsém olyan esküvőhöz, ahol a vőlegénynek nagy gondot okozott a gyűrű felhúzása kedvese ujjára, mégpedig egy tül magasra sikeredett porcelán rózsa miatt.

Összességében azért azt gondolom, ez a pár szempont, melyeket ajánlott figyelembe venni esküvői szettünk megválasztása során, egyáltalán nem határolja be a választékot, csupán segít megtalálni a számunkra legmegfelelőbb formát, méretet, mintát, mellyel úgy esztétikailag, mint kényelmi szempontból maximálisan elégedettek lehetünk.

DN - Bistyei Bettina
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub