Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
134 online felhasználó

A műkörmöm története

Meg kell mondjam notórius körömrágó vagyok! Egyszerűen nem tudok leszokni róla! Egyszer elhívtak műköröm modellnek. Nagyon érdekes volt és tetszett.

Elkészült az első műkörmöm, ami szép volt, de akkora nagy, hogy nem tudtam hogyan kell vele bánni, ezért csak rövid ideig volt fent. Rosszkor mentem modellnek, hát így jártam!


Ezután fenntartásaim voltak a műkörömmel. Szerettem volna ha szép körmöm van, de nem volt hozzá bátorságom, hogy még egyszer bevállaljam. Ezért mindenféle ragasztható műkörömmel próbálkoztam, de sajnos nem váltak be, mert munkámból eredően fél napnál nem bírták tovább.

És most ismét van műkörmöm!! Talán eltelt 10 év is azóta. A körömrágásom nem hogy elmúlt, de súlyosabb lett. Már ott tartottam, hogy vérzett az összes ujjam, annyira le sikerült rágni. Szégyelltem milyen csúnyák a körmeim. Így hát rászántam magam ismét! A szomszédasszonyom már évek óta műkörmözéssel foglalkozik és gyönyörű munkái vannak, így hát bejelentkeztem hozzá.
Elkészült a körmöm! Gyönyörű lett!! Imádtam!!

Teljes mértékben én voltam! Pillangós lett, imádom a pillangókat, nagyon sok szép díszem van a lakásban belőlük. Íme a körmöm, ami a Diamond Nails termékeiből készült:

Pillangós műköröm

Szerintem gyönyörű! Remélem nektek is tetszik! Azóta nem akarom már rágni a körmömet, még csak gondolni sem gondolok rá! Biztosan azért mert így szép és bűn lenne elrontani!

Sajnos azóta lenőtt és tölteni kellett. Sajnáltam, de meg kellett válnom az én csodaszép körmömtől. Lett helyette kék színű egymozdulatos rózsa. Ez is tetszik, szép, de nem én vagyok. Már csak egy hét és mehetek ismét!! Végre! Hát ez is pillangós lesz, de most mindegyik körmömön lesz pillangó. Biztos szép lesz! Már alig várom!!!

DN - Deimné Darabos Erzsébet
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub