Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
167 online felhasználó

Egy kreatív szakma - Műkörmös tanfolyam

Ma már mindenki számára ismerősen hangzik a szó: műköröm. A nők majdnem fele visel valamilyen formájú és színű műkörmöt. A folyamatosan változó trendek és a nap mint nap felbukkanó újdonságok miatt mindenki megtalálhatja a maga igényeinek és stílusának megfelelőt. Talán ez az oka annak, hogy a műkörmös szakma is egyre népszerűbb lesz.

Műkörmös tanfolyam Most érettségiztél és még nem tudod, mihez kezdj az életeddel? Ha az egyetemet választod 4-5 évnyi tanulás áll előtted és sajnos a diploma megszerzése még nem garantálja a végzettségednek megfelelő, jól fizető munkahelyet. Nagyon sok diplomás dolgozik akár minimálbérért, érettségivel elvégezhető munkakörben. Tanulj inkább egy divatos szakmát! Akár 3 hónap alatt megszerezheted a Kézápoló-és műköröm építő OKJ-st, államilag elismert bizonyítványt, mellyel egyéni vállalkozóként beindíthatod saját vállalkozásodat!

Ha főiskolára vagy egyetemre jársz, de szeretnéd magad egy szakmával bebiztosítani, a műkörmös tanfolyamot Neked is ajánlom! A mai nehéz gazdasági helyzetben nem árt több lábon állni, hiszen jelen pillanatban a diplomásokból „Dunát lehet rekeszteni” és inkább a szakemberekből van hiány. Már azért megéri, ha csak az ösztöndíjadat szeretnéd kiegészíteni néhány csoporttársadnak készített műkörömmel!

Ha már van munkád, azonban jól jönne némi kereset kiegészítés vagy besokalltál a főnöködtől és szeretnél inkább a magad ura lenni, akkor a műkörmös szakma számodra is megoldás lehet. A tanfolyamokon nagyrészt hétvégén van oktatás, így munka mellett is kényelmesen elvégezhető. Lehetőség van részletfizetésre is, így a kosztpénzből sem kell sokat elvenni erre a célra.

Tipp: Diamond Nails Műkörmös Tanfolyam

Jelentkezz a műkörmös tanfolyamra, szerezz szakmát rövid idő alatt és éld a kötetlen munkaidővel rendelkező, független, szabad nők életet!
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub