Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
169 online felhasználó

Tartsd a lépést! - Műkörmös továbbképzés

A műkörmös szakmában hihetetlenül gyorsan változnak a trendek, elképesztő ütemben fejlődik a szakma. Ahhoz, hogy tartani tudd a lépést, állandó továbbképzésekre van szükséged.

Kiknek és miért ajánlom?

Neked ajánlom, ha tudásod bővítése vagy munkád minőségének javítása érdekében szívesen tanulnál új dolgokat. Ha úgy érzed, még nem rendelkezel elég tapasztalattal ahhoz, hogy elkezdj ezt a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető szakmát. Ha túl hosszú időt vesz igénybe egy teljes műköröm építés elkészítése és díszítése. Ha úgy érzed, esetlenek a vonalaid, ha a díszítésre kerül a sor. Ha érdekelnek a legújabb műköröm építési technikák, műköröm díszítési technikák, legújabb körömformák, műköröm anyagok, műköröm minták, köröm trendek.

Gyakorlatilag a műkörmös továbbképzéseknek soha nincsen vége, mert aki nem tartja a lépést, az lemaradhat, s ezzel vendégeket veszíthet. Tehát a továbbképzésekre folyamatosan szükség van!

A továbbképzéseknek ma már se szeri se száma, vidéken is egyre nagyobb a választék. Választhatsz 1 napos, több napos tanfolyamok, kombinált vagy csak egy technikára koncentráló tanfolyam, díszítő és technikai továbbképzések közül. Tanuld meg, hogyan készítheted el színes zselés-színes porcelános átmenetet, egyszerű díszítő tűvel készített díszítéseke,t 3D-s színes zselés díszítéseket, a 3 dimenziós porcelán virágokat és motívumokat, akril virágok festését, a kontúrozást és árnyékolást, az egymozdulat technikát valamint az új körömformák, mint az Edge vagy a Pipe körmök megépítését.

Ragadj ecsetet és lesd el profiktól a trendi díszítéseket és új technikákat!
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub