Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
172 online felhasználó

Diamond Nails képverseny újratöltve

Újabb képversenyt indítottunk! Tettünk néhány változtatást, amellyel reményeink szerint igazságosabbá, s ezáltal vonzóbbá tettük Számodra a versenyt!

A verseny feltétele, hogy a köröm Diamond Nails alapanyag ból készüljön, s ez ellenőrizhető legyen pl.: regisztrálva légy valamelyik webáruházunkban vagy debreceni üzletünkben s visszakövethető legyen, hogy hatvan napnál nem régebben vásároltál Diamond Nails alapanyagot, melynek a pályázatra beküldött fotón is szerepelnie kell! A jelentkezés és a szavazás módján nem változtattunk, fotó beküldése és jelentkezési lap kitöltése után a szabályzatnak megfelelt képek felkerülnek facebook oldalunkra, ahol kezdődhet a like-olások gyűjtése. A szavazásra a kép felkerülését követően 12 nap áll a látogatók rendelkezésére. Két kategóriában indulhatsz, francia és díszített. Jelentkezz mindkettőbe, hogy több esélyed legyen, helyezést azonban csak egy kategóriában érhetsz el. A jelentkezési határidő február 15.

    A legfontosabb változtatások a következők:
  • A műköröm viselője és készítője nem lehet ugyanaz a személy.
  • Ha a műkörmös több helyezést is elér, akkor a legelőkelőbb helyezésért járó díjban részesül.
  • A beküldött fotón jól láthatóan szerepelnie kell egy
  • Diamond Nails terméknek!
  • Egy szakmai zsűri által is díjazásra kerül egy-egy fotó kategóriánként, ahol a műköröm viselőjének 50000 Ft készpénz, a köröm készítőjének pedig 30000 Ft értékű Diamond Nails vásárlási utalvány a jutalma. A szakmai díjakat a zsűri az első harminc legtöbb szavazatot elért kép közül választja ki a díjazottakat.


A küzdelem most is értékes nyereményekért folyik. A díjak változatlanok: a legtöbb szavazatot gyűjtő műköröm tulajdonosa 50000 Ft-tal, a második legnépszerűbb műköröm viselője 30000 Ft-tal, a harmadik szerencsés nyertes pedig 10000 Ft-tal lesz gazdagabb.
A mesterművek készítői pedig a következő nyereményekben részesülnek: a fődíj egy óriási gurulós műkörmös bőrönd, amely rendkívül jól variálható és praktikus, a második díj egy 36 wattos időkapcsolóval és ventillátorral felszerelt UV lámpa, a harmadik pedig egy 10000 Ft értékű Diamond Nails vásárlási utalvány, amely a webáruházban váltható be.

Ne tétovázz, jelentkezz, mutasd meg mindenkinek milyen gyönyörű műkörmök tulajdonosa vagy és vidd haza a hatalmas pénznyereményeket!

Diamond Nails Műköröm Verseny
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub