Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
139 online felhasználó

Műköröm napjainkban

Világszerte ismerik azt a helyzetet a hölgyek amikor rápillantanak a kezeikre, hogy nem azt látják amit szeretnének.

Mit is? Szép nőies, rendezett, ápolt kezeket és körmöket. Ismerős amikor munkahelyünkön tollat ragadunk, az üzletben fizetünk , vagy csak hivatalos helyen előkapjuk a kezeinket, olykor-olykor inkább takargatnánk.


Manapság egy manikűrrel , műkörömmel nagyon sok esztétikai változást hozhatunk ki kezeinkből. Mit kell tennünk? Felkeresni egy manikűrös-műkörmös szakembert, ahol igényeinknek megfelelően kicsinosíthatja a kezünket, körmeinket.

A műköröm:
A műköröm készítésnek több választható formája létezik. Ha körmeink hosszúak és szép formájúak viszont gyengék és töredezőek, nem kell mást tennünk mint egy saját köröm erősítést kérnünk a műkörmöstől. Ebben az esetben nem használnak semmilyen sablont vagy tipet, csak a természetes körömre tesznek fel egy zselé vagy porcelán réteget a megfelelő előkészítés után. Ezt a vendég saját maga is eldöntheti illetve kikérheti körmöse tanácsát, hogy mit javasol.

Ha körmeink rövidek, töredezőek és formátlanok, és azt szeretnénk hogy szép hosszú nőeis körmeink legyenek : épített és tipes technika közül választhatunk ami készülhet zseléből illetve porcelánból. Mi is az épített technika? A leendő műkörmünk hosszát egy papír vagy teflon sablonra építik fel amelyet a köröm megépítése után eltávolítanak, Ez amolyan „támasztékot” ad az anyagnak.

Tipes technika esetében a műkörmöt a saját körömre ragasztják ami egy fix sablonként szolgál, ez fogja meghatározni a műkörmünk hosszát.
Sokan teszik fel a kérdést, melyik tartósabb?
A tipes és épített techinájú köröm egyforma tartósságot biztosít ha az kellő szakmai tudással és megfelelő előkészítés után kerül a körmeinkre.

Műköröm formák, hogyan válasszunk?
Napjainkban folyamatosan bővülő körömformák léteznek, mint pl: kocka, mandula, stiletto (hegyes köröm) , edge (háztető formájú), pipe (cső formájú stb.

Mely forma számunkra a megfelelő?
Mondhatni embere válogatja, ki melyik formának az elszánt híve, de választhatunk munkánkhoz és mindennapi teendőinkhez megfelelőt.

Díszítés, egyszerűtől a nagyszerűig:
A mai modern műköröm alapanyagok számos lehetőséget adnak. Ha csak egy kis finom elegáns körmöt szeretnénk kérjünk egy-két csillogó kövecskét vagy csak egy kis virág motivumot akril festéssel, 3D hatású virágot porcelánból.
Ha pedig túlzásokba szeretnénk esni, a határ a csillagos ég!
A mai modern világ része a szép kezekért: A MŰKÖRÖM

Hölgyeim, körömre fel!

DN - Braunmüller Nikoletta

Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub