Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
174 online felhasználó

Műköröm világutazás - Olaszország

Érezted már úgy, hogy minden porcikád remeg a fáradtságtól? Hogy a két utcával lentebb lakó vendégedhez lemenni is egy végtelen utazásnak tűnik? Rád férne már egy kis lazítás valamelyik azúrkék tengerparton? Akkor ezt a cikket Neked ajánlom kedves Olvasó!

A mindennapi robot felemészti kreativitásunkat és arra kényszerít, hogy bezárkózzunk egy képletes dobozba, melynek monotonitás a neve. Ne hagyd, hogy Veled is ez történjen, törj ki saját kereteidből. Biztos vagyok benne, hogy ezen a napon már legalább három francia körmöt készítettél, amit már nagyon unsz. Próbáld meg egy kicsit feldobni vendégeid körmét, hivatkozz a nyárra, s az ezt jelentő vidámságra és nyitottságra! Játssz a színekkel, az anyagokkal és formákkal! Próbálj ki valami merészet saját körmeiden, hogy vendégeid elirigyelhessék azt!

Egy kis játékra invitállak: hunyd le a szemed és gondolj most arra, hogy milyen lenne most a több ezer éves múlttal rendelkező Olaszországban lenni! Milyen lenne ugyanazokon a köveken sétálni, mint amiken 2000 évvel ezelőtt a római gladiátorok is sétáltak, milyen lehet abban a tengerben fürödni, melynek habjaiban Vénusz is megszületett, fülelni, hogy mit mesélnek ezek a régi épületek, robogón bekapcsolódni a zajos, kaotikus forgalomba, a legmenőbb cuccokat nézegetni a kirakatokban, hallgatni a dallamos olasz szavakat és persze pizzát és pasztát enni, bort inni egy teraszos vendéglőben. Tudom, hogy már gondolni is jól esik ezekre a dolgokra. Kikapcsolódásként próbáld meg alkotásba foglalni azt, amit az előbb magad előtt láttál, és készítsd el magadnak a nyár legmenőbb olaszos műkörmeit, hogy egy kicsit kárpótolva érezd Magad, amiért csak gondolatban utazol…
És hogy mindenkit ellepjen a sárga irigység, amikor meglátja a körmeidet!

Íme egy-két ötlet:
Extra hosszú tip, porcelán valamint akril festék felhasználásával készült remekmű, mely az olasz életérzést hivatott visszaadni.

Olasz körömdíszítés

Egy ország hangulatát akár egyetlen jól megválasztott színkombinációval ügyesen reprezentálhatjuk.

Olaszországhoz a piros színt párosítottam.
Hogy miért?
A piros szín megjelenik az olasz lobogóban. Több változatról is hallottam már, hogy a zászló színei mit jelenthetnek. Az egyik verzió szerint a lobogó zöldje a síkságok és dombok színét idézi, fehér szín az Alpok havas bérceit jelképezi, a piros pedig a hazafias forradalmárok vérére emlékeztet, akik a hazáért ontották vérüket.

A keresztény valláshoz közelebb álló nézőpont szerint a zöld a reményt, a fehér a hitet, a piros pedig a könyörületességet, emberszeretetet szimbolizálja. Egyébként a piros szín az életnek, az energiának a jelképe, mely szerintem abszolút szorosan kapcsolódik a temperamentumos olasz mentalistáshoz. Ezért lett ez a szín az alapszíne a lent látható körmöknek.


Így készítheted el Te is:
Vedd elő Diamond Nails Liquidedet. A köröm Diamond Nails Clear porcelán porból épült, ezután került rá egy réteg Diamond Nails Extreme Pink porcelán por, majd egy réteg Cover pink porcelán por.

Az alapszínt a Diamond Nails DN-033as színes porcelán pora szolgáltatta. Díszítésként hollogrammos lap került a körömbe, majd ezt követte egy réteg Diamond Nails Builder Pink zselés borítás, a hab a tortán pedig a Diamond Nails DN001-es ecsetes fehér akril festékével készült motívum.

Végső zárásként pedig egy réteg fényzselé tette fel az i-re a pontot.

Akril műköröm díszítés

A körmöket és a fotókat készítette: Tóth Edit, köszönet érte!

Az alkotás Diamond Nails műköröm alapanyag felhasználásával készült.

Próbáld ki Te is!
Remélem sikerült pár kellemes percet okoznom Neked, s esetleg ihletet tudtam adni!

DN-Vera
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub