Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
153 online felhasználó

Válaszd a hozzád illőt! - Műköröm zselék

Voltál már olyan helyzetben, hogy hosszasan álltál a polc előtt vagy sokáig nézegetted a webáruház építő zselé kínálatát, azon tanakodva, hogy melyiket is válaszd a sok közül? Az elkövetkező néhány sorban minden olyan információt megkapsz, melynek birtokában könnyen dönthetsz.

Builder Pink Gél: A nevében szereplő „Pink” felirat sokakat eltántoríthat, hiszen első körben általában átlátszó építő zselét keres az ember lánya. Pedig igazából egy átlátszó rózsaszín zseléről van szó, felkenve átlátszó és csak a tégelyben van rózsaszín színe! Az állaga közepesen sűrű, nagyon jól kezelhető, kezdő körmösöknek is bátran ajánlom! Válaszd ezt a zselét, ha csak egy építő zselét áll szándékodban vásárolni, hiszen ez a zselé tökéletes alap és fedőzselé is egyben!

Builder Pink Fiberglass Gél: Ez az egyetlen Diamond Nails építő zselé, amelynek nem csak a tégelyben van alapszíne, de a köröm felületére felhordva is! Egy nagyon kellemes barackvirág színű zseléről van szó, mely kiváló alapzselé lehet! Már egy 15 grammos tégelyben is több ezer üvegszál található, s emiatt erősebbé teszi a műkörmöt! Sőt a saját köröm erősítésére is használhatod! Ez egy folyékonyabb állagú zselé, s mindenképp érdemes mellé még egy építőzselét beszerezned, melyet fedőzselének használsz majd!

Builder Clear Gél: Ez egy víztiszta áttetsző zselé, sűrű állaga miatt kezdő műkörmösök is kedvelik, hiszen nem folyik meg a gyakorlás során! Vékony rétegekben ajánlott felhordani! Mind alap, mind pedig fedőzselének nagyszerű választás!

Builder Clear Fiberglass Gél: Ez a zselé folyékonyabb állagú a többinél! A benne lévő üvegszálak miatt extra erős és kiváló tapadású. Olyan akár a folyékony üveg..Csak sokkal jobb, hiszen ez az üveggel ellentétben rugalmas is, tehát a zselé és az üveg tökéletes ötvözete! Állaga miatt inkább gyakorlottabb műkörmösöknek ajánlom! Ha ezt a zselét választod, már nem feltétlenül kell beruháznod másik építőzselébe is, hiszen alaprétegnek és fedőrétegnek is kifogástalan!

Competition Purple Gél: Sokat jársz szoliba? Vagy csak a természetes UV fénytől félted a francia műkörmeidet? Esetleg túl sok vegyszerrel érintkeznek a kezeid? Akkor erre a zselére van szükséged! Ez egy tökéletes alap és fedőzselé, mely közepesen sűrű állaga miatt könnyen kezelhető és önterülő! A tégelyben lila árnyalata van, azonban miután megkötött, nagyon enyhe lila fénye marad! UV szűrő hatása miatt meggátolja a körmök sárgulását és francia manikűr esetében intenzívebbé teszi a fehér véget!

White Fiberglass Gél: Folyékony állagú hófehér zselé, mely tökéletes választás tapasztalt műkörmösök számára francia manikűr készítéséhez!

French White Gél: Kezdő műkörmösök számára ezt a fehér zselét javaslom francia manikűrhöz, hiszen könnyen formázható a végeknél, nem folyik meg, s egyenletesen elteríthető! Hófehér zselé, azonban az állaga sűrű, krémszerű.

Remélem miután elolvastad ezt a pár sort, segítettem a döntésben!
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub