Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
154 online felhasználó

Nem varázslat, Aloe Vera termékek

A XXI. századi embernek természettől elidegenedett életmódja, az egészségtelen táplálkozási szokások, a szennyezett környezet egyre fenyegetőbb betegségek lehetőségét rejti magában.

Ennek következményeként többet kell törődni az egészség megőrzésével, illetve helyreállításával.


Jótékony hatású Aloe Vera Mivel testünk legnagyobb kiterjedésű szerve a bőrünk, s ezt éri a legtöbb külső és belső hatás, illetve ez van kitéve a legerősebb igénybevételnek, mindig tökéletes állapotban kell lennie.

Az utóbbi időkben az emberek újra kezdik megbecsülni a természetes anyagokat, gyógynövényeket és gyógymódokat, miközben egyre nagyobb nyugtalansággal tanulmányozzák a gyógyszerek mellékhatásait.

A természet által kínált gyógynövények közül az Aloe Vera külsőleg és belsőleg történő felhasználással segítheti az egészség fenntartását és helyreállítását.

Talán Te is hallottál vagy esetleg már használtál is Aloe Vera kivonatot tartalmazó készítményeket.
Így lehetséges, hogy már a saját bőrödön is megfigyelted az Aloe Vera szépségápolásban elért kedvező hatásait.

Az Aloe Vera hatóanyagai segítenek megvédeni a bőr fiatalos vitalitását és feszességét, mivel nedvességgel táplálják a bőrt, és ellensúlyozni tudják a környezet ártalmas hatásait.


Ez a kicsi, igénytelen, de igen becses növénynek olyan sokrétű tulajdonságokkal bír, hogy felhasználási lehetőségei még mindig nincsenek teljesen feltárva. A belőle készült kozmetikumok kínálata mostanra már igen széles.


Sajnos azonban igen kevés az olyan gyártó, aki minőségi Aloe Vera kozmetikumokat dob piacra.


Világújdonságnak számít a professzionális műköröm alapanyagok termékkínálatában a Cleanser, azaz zselé fixáló és ecsetmosó folyadék, mely aloe vera kivonatot tartalmaz és különböző illatokban kapható.

Nem szárítja a bőrt
, bőrkímélő voltának köszönhetően a műkörmösök nagy kedvencévé válhat, hiszen a zselé fixálását követően a körömágybőr hihetetlenül kiszáradt, így ezzel a termékkel kiküszöbölhető ez a probléma és kiváltható egy másik termék, a körömágybőr ápoló olaj.

Gyulladásgátló
hatásának köszönhetően a bőrvágó olló vagy a csiszológép okozta kisebb sérülések fertőtlenítését is megoldja.

Elősegíti a körmök és a bőr regenerálódását, így bűntudat nélkül alkalmazhatja minden műkörmös vendégein.

Tipp: Diamond Nails Gél fixáló 100ml - Aloe vera kivonattal 1100,- Ft

Világosítsd fel vendégeidet milyen csodaszerekkel vagy felfegyverkezve, hogy érezzék, mennyire törődsz az egészségükkel és szépségükkel, így biztosan sok hálás, visszatérő vendégre tehetsz szert!

Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub