Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
194 online felhasználó

Pipe műköröm Step by Step

Lássuk, hogyan készíthetjük el ezt a divatos körömformát.

 1. A természetes körömlemezt a megfelelő tapadás érdekében előkészítem. A letapadt cuticulát bőrfeltolóval feltolom, majd felkaparom. Igény esetén a bőrt körbevágom. Közepes reszelővel a szabadszélt megformázom illetve a természetes körömlemezt mattítom. A lila-ezüst sablont a pipe formának megfelelően résmentes felhelyezem, majd a körmöt Nail Preppel illetve Primerrel kezelem.

  Pipe műköröm Step by Step első lépés


 2. A primer száradása után a DN Clear porából vékony alapréteget készítek. Ezután a DN Cover Pink porcelánporával kialakítom a mosolyvonal negatívját. A szabadszéli részt a DN 041-es színes porával megformázom és a még kötésben lévő szabadszélbe sötétlila csillám mixet építek be. Az egész körmöt DN Clear porral borítom.

  Pipe műköröm Step by Step második lépés


 3. Kötés után a sablont leveszem és durva, majd ezt követően közepes reszelővel formázom a körmöt. Rózsaszín bufferrel finomítom a köröm felületét.

  Pipe műköröm Step by Step harmadik lépés


 4. A DN ecsetes akriljával és pontozótű segítségével kipontozom a mosolyvonalat majd a közepébe nagyméretű Swarovski követ ragasztok. A köröm fényét DN Ultra Finish fényzselével visszaadom.

  Pipe műköröm Step by Step negyedik lépés


  Pipe műköröm Step by Step az elkészült mű
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub