Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
178 online felhasználó

Téli álom

Hamarosan újra ajtónkon kopogtat az év legszebb ünnepe, a karácsony. Erre az alkalomra mindenki hetekkel előre készül: ajándékokat vásárolunk, összeállítjuk az ünnepi menüt és persze magunkat is felkészítjük lelkileg az ünnepi hangulat befogadására. A legtöbb nő karácsony előtt, illetve január elején újítja meg külsejét.

Mind a két alkalom érthető, hiszen karácsonykor szeretne mindenki tökéletesen kinézni, ünnepi fényben ragyogni, a január pedig általában a nagy döntések, elhatározások és változások hónapja. Így a téli divatrendek igen meghatározóak az évben.

A szépségiparban dolgozók számára az év utolsó hetei hozzák a legnagyobb forgalmat, hiszen mindenki gyönyörű akar lenni karácsonyra, szilveszterre és ebben az időszakban kérik a legtöbb különleges díszítést. A műkörmösök számára igazi kihívást jelent ez az időszak, hiszen ilyenkor nagyon kevesen kérnek egyszerű franciát, mindenki merészebb körmökről álmodik, így olyan körömcsodák születnek, melyet a mindennapokban kevés ember vállalna be.

Ha tündökölni szeretnél a karácsonyi vacsorán, akkor feledkezz meg a karácsonyi giccsről, ne legyenek a körmeiden tálapók, rénszarvasok, ajándékcsomagok és a karácsony többi jelképe, mellőzd a matricákat és a körömnyomdát, inkább színeiben próbáljátok meg a műkörmösöddel visszaadni a tél hangulatát.

A 2010/2011-es év téli színei a hideg, jeges szikrázó színek, mint a jégkék, az ezüst, az átlátszó vizes színek és a csillogó fehér. Ha a téli táj jellemző színeit viseljük magunkon, akkor nem lőhetünk mellé. Emellett idén télen divat még a lila, a bordó, és ezek köztes árnyalatai, mint a bíbor, a burgundi és a borvörös. Természetesen most is hódítanak a ragyogó körmök, jöhet minden, ami csillog: csillámporok, flitterek, jégfólia, füstfólia és a pompázatos strasszkövek, kristályok. Díszítésben még a színátmenet, illetve a finoman elegáns porcelándíszítések vagy 3D-s zselés díszítések is trendivé varázsolhatják körmeidet.
Ne feledd, a kevesebb néha több!

DN-Vera

Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub