Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
181 online felhasználó

Trend a lelke mindennek

A divat világában minden évben megválasztanak pár színt az év vezetőinek, melyet azután a ruhaipar, a designerek, vagy éppen a sminkes, vagy körmös szakma egyfajta iránymutatásnak tekint. Ennek ellenére minden gyártó és forgalmazó életre hívhat új árnyalatokat egy-egy szín tónusaiban és hatásaiban, azonban az adott tendenciát mindenki szem előtt tartja, még a fogyasztó is.

Csatlakozz hozzánk a facebookon!


Forma
A köröm formája is sokszor változik a divattal. Konszolidáltabb atmoszférában a kocka formájú; a kicsit szabadosabb életvitelhez a mandula formájú; a különc stílushoz a hegyes, hosszú körömformák illenek.
Lássuk, melyik mit takar:


- Kocka: A körömvégeket szögletesre vagy a sarkokat enyhén kerekítve reszeljük.
- Mandula: Oválisra reszeljük, de nem lehet hegyes.
- Stiletto: A lényege, hogy minél hosszabb és hegyesebb legyen.

Nagyon új körömformák is megjelentek az elmúlt hónapokban, elkészítésük több időbe és több pénzbe kerül, mint a most legnagyobb divatnak örvendő Stiletto körmök. Ilyen például az Edge körömforma, ami egy lecsapott aljú háztetőre emlékeztet, de új divat a Pipe is, a felülről és szemből is cső formájúnak látszó köröm.


Színek, minták
A műkörmösök a körömdizájnban a pillanatnyi műköröm trend mellett a második legnagyobb irányadóhoz, az időjáráshoz, évszakhoz kell, hogy igazodjanak.

Habár a naptár szerint vége a nyárnak, a meleg napsütéses időjárás továbbra is folytatódik. Még mindig divat a virág, a pillangó formájú minták, nonfiguratív vonalak és ábrák kavalkádja, és divat az elkészült és feldíszített műköröm tetejét még extravagánsabbá tenni különböző strasszkövekkel, madártollal, szárított virágokkal, kagyló díszekkel, füst-és jégfóliával, díszítő golyókkal, eredeti kígyóbőrrel, hálókkal, csipkékkel, flitterekkel, vagy akár köröm-piercinggel.
Számtalan virág nyílik még, a rózsáktól a nyarat idéző hibiszkuszig. A florisztika, azaz a virágfestés a körömtrend állandó eleme, s a nyárias őszi napokra se tegyük félre ezt a szép díszítést.

Az indián nyár, a csodás méz-sárga színű napsütés ugyancsak arra kell, hogy inspirálja a vendéget és körmösét e színek pinkkel, naranccsal és napsárgával együtt való alkalmazására. Várhatóan az ősszel az afrikai kontinenst idéző színek kerülnek majd előtérbe: azaz a vörösréz, szürkéskék, homok és a ciprus zöldjei. A tél során újra a kék, lila, és ezüst dominálnak majd, ami a tisztaság és az ünnepi ragyogás érzetét kívánja sugallni.

Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub