Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
150 online felhasználó

Vásárolj tudatosan!

Vásárolni sokféleképpen lehet. Vásárolhatsz listával érkezve, az „alapvető” szükségletekre szorítkozva vagy emocionális döntést hozva, amikor azt veszed meg ami abban a pillanatban megtetszik, ami épp hatással van Rád.

Egyesek ragaszkodnak szokásaikhoz, rutinból vásárolnak, mások folyamatosan keresik az újdonságokat, márkahűséget egyáltalán nem tanúsítva. Van, aki a legalacsonyabb árakat preferálva vásárol, és van aki társadalmi hovatartozásáról tanúságot téve csak a legdrágább termékekben bízik.

Egy dolgot azonban viszonylag kevesen tartanak szem előtt Magyarországon a vásárlással kapcsolatban: az, amit megveszek milyen hatással van a testemre, a szervezetemre, egészséges-e az a termék? Pedig ez talán az egyik legfontosabb kérdés.

Vegyünk egy egyszerű terméket, ami szinte minden olyan háztartásban előfordul, ahol legalább egy nő él, ez pedig nem más, mint a körömlakklemosó. El sem tudjuk képzelni, hogy egy rossz döntés mennyi negatív hatással lehet egészségünkre. Ha tudatosan foglalkozunk egészségünk védelmével, akkor fontos, hogy ne a trendi csomagolás vagy a legalacsonyabb ár alapján hozzunk döntést, hiszen lehet, hogy mindössze 10-20 Ft-ot spórolhatunk, viszont több kárunk származhat az adott termék használatából, mint hasznunk. Olvassuk el az összetételt, nézzük meg mivel állunk szemben. A körömlakklemosók egy része tele van mérgekkel. Az olyan komponensek, mint az etil-acetát, a toulene mind ártalmasak a szervezetünkre nézve. Belélegezve illetve bőrünkhöz érve irritálja a légzőrendszert és a szemeket, valamint hatást gyakorolhat a májra, vesére, vérképző rendszerre és a központi idegrendszerre is. Ráadásul körmeinket is gyengítik. És ez csak egy példa a sok közül.

Nézd meg mit teszel a kosaradba! Légy tájékozott és felkészült, hogy tudd kiválasztani azokat a terméket, amelyek egy egészségesebb, élhetőbb élet kulcsai lehetnek!

Tipp: Diamond Nails Körömlakklemosó aloe vera kivonattal-zöldalma 890 Ft
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub