Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
174 online felhasználó

A zselé lakkozás művészete!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a nők körében a gél vagy zselé lakkozás.

A gél lakk vitathatatlan előnye, hogy sokkal tovább tart, mint a hagyományos körömlakk, lereszelhető vagy a leáztatható, ezekhez viszont szükségünk van a műkörmösünk segítségére.
Nagyon sok vendég számára megfelelő, bizonyos körmök esetében szinte megváltással ér fel a zselélakk használata.


A zselé lakk 2-3 hétig is tartós maradhat, ez függ kezeink igénybevételétől is. Tehát használatával időt spórolhatunk meg. Vannak olyanok, akiknek nem bírja körmük a zselét vagy éppen a porcelánt, számukra ez az újdonság tökéletes lehet. A zselé lakk felvitele ecsete miatt éppolyan egyszerű, mint egy átlagos körömlakk használata.

A már kész köröm nem olyan vastag, mint egy épített köröm, emiatt természetesebb hatást nyújt. A zselélakk rugalmassága, tapadása igen kedvező.

Zselé lakk színei


Zselé lakk alkalmazása

Két rétegben kell felvinni a színes lakkot ahhoz, hogy takarjon, de alá érdemes egy alapozó lakkot tenni. Az alapozó lakk funkciója, hogy a színes lakk jobban megtapadjon a saját körmön, így a tartósságot is növeli. A két réteg színes lakk tetejére pedig fedőlakkot kell tenni. Ennek az a lényege, hogy amikor a színes lakkokban a sok pigment picit elveszi a lakk fényét, akkor a fényzselé visszaadja azt. Még fényesebbé teszi a körmöt.

Miért használjunk zselé lakkot?

Ez egy igazán hiánypótló és időt spóroló termék. Lábon szintén alkalmazható, illetve ott még tartósabb is, mint kézen, hiszen mindenkinek keményebb a körme a lábán, mint a kezén.
Azt is figyelembe vehetjük, hogy a vendég a műköröm árának feléért juthat hozzá. Pillanatok alatt elkészíthető, uv-lámpa alatt rögtön megköt, és nem kell félnünk a körömlakkokra oly jellemző elkenődéstől.

Jelenleg 40 gyönyörű színben vásárolható meg, a Diamond Nails webáruházban.
Biztosok vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja majd a neki tetsző színt.

Próbáld ki Te is és írd meg a véleményedet róla!
Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub