Üdvözöljük a Műköröm minták és képek világában!
156 online felhasználó

Zselés műköröm díszítések

A divat és vele együtt a körömdivat is folytonosan változik. Mire hozzászokunk egy divatos formához, színvilághoz, már barátkozhatunk a következővel. Bármennyire különösen hangzik, de a külsőnket meghatározó jegyek közül a köröm az, ami a legváltozatosabban és a legegyedibben öltöztet, divatossá tesz úgy, hogy közben mindenki belecsempészheti saját egyéniségét.

Csatlakozz hozzánk a facebookon!


Miért? Mert a műköröm egy kézzel készült egyedi termék, amelynél felhasználható anyagok színeinek, hatásainak kínálata minden másnál nagyobb választékkal bír.

Mit árul el Rólad a műköröm?
Az, hogy műkörmünkön milyen díszítést viselünk, sok mindent elárul egyéniségünkről. A visszafogott francia kevés díszítéssel vagy csak strasszokkal a gyűrűs ujjakon konzervatív megjelenést tükröz, ez a köröm mindenhez illik, határozott, célokkal és ambíciókkal teli magabiztos személyiséget takar. A színes, esetleg csillámos franciavég játékos természetet sugall. A kevés virágminta egyszerű lélekre utalhat. A neonszíneket kedvelők általában fiatal, bolondos, még kiforratlan egyéniséggel rendelkező partycicák, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni. Az állatmintás körmöket viselők pedig azt sugallják, hogy mindent megkaphatnak, ők az éjszakai élet szexi vadmacskái. A divatot folyamatosan követő, a trend színeiben pompázó körmöket építtetők igazi trendspionok, őket csekkolva mindig tudhatod milyen trendek vannak porondon.A legsokrétűbb, legkedveltebb díszítési forma: a színes zselé
Azt lehetetlen megoldani, hogy mindig az öltözékünkhöz legjobban illő körmöket viseljük, de havonta megújíthatjuk körmünk mintázatát anélkül, hogy a teljes műkörmöt el kellene távolítani és újra felépíteni. Ennek egyik lehetséges megoldása, ha a műköröm tetejére színes zselékkel díszítünk, ugyanis a színes zselék egy vékony felületi rétege a töltésnél a színes zselés díszítés könnyen lereszelhető és teljesen új minta készíthető. Az alapköröm megépítése után színes zselével különböző méretű ecsetek segítségével a díszítési lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen.

Az egyszerűbb vonalaktól kezdve a bonyolultabb virágokig és levelekig bármit megfesthetünk zseléből. A kreatívabbak festhetnek a műkörömre pillangót, emberi alakot, összetettebb nonfiguratív mintákat, s akár egy összefüggő történetet is elmesélhetnek zselés díszítés segítségével. Zseléből készíthetünk színátmenetes hátteret is, erre többféle módszer áll rendelkezésünkre. A színeket összemoshatjuk ecset segítségével vagy pontozótűvel is. Míg az előbbinél egy egyenletesebb, szabályosabb színátmenetet kapunk, az utóbbinál egy márványos hatású átmenetet érhetünk el.

Ma már a porcelánhoz hasonlóan az elkészült műköröm felületére zseléből is készíthetünk 3D hatású dekorációt. Nem csak fehér és fekete színben érhető el ez a zseléfajta, egészen széles színválasztékból válogathatunk. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem kedvelik a porcelándíszítéseket, de a köröm felületén kiemelkedő mintára vágynak.
Tipp: Diamond Nails 3D színes zselék.

Ha érdekesnek találtad a cikket oszd meg másokkal is.
Videó Hírlevél
Szeretnél ingyenes és teljes hosszúságú körömdíszítő, műköröm díszítő videókat nézni?
Legújabb cikkek
Körömdíszítőklub